Advies

Wens je kosteloos advies van suppletieadviseur Margo Drewes of onze natuurgeneeskundig therapeute Sabine Hahn? Een telefonisch adviesgesprek duurt ongeveer +/- 15 minuten. Plan direct hieronder een adviesgesprek in!

Stappenplan – Inplannen van een adviesgesprek:

1. Maak een keuze uit therapeutisch of voedingsadvies.
2. Kies hieronder in de kalender een geschikte datum + tijdslot.
margo3. Vul je naam en e-mailadres in en klik op verzenden. Je ontvangt per e-mail een bevestiging.
3. Op dit gereserveerde tijdstip word je gebeld door de geselecteerde therapeut.

Na het bevestigen van het adviesgesprek duurt het een aantal seconden voordat hij is ingepland. Je ontvangt automatisch een bevestiging van het adviesgesprek in je mailbox.

Liever per e-mail advies?
Dit kan ook, mail naar therapeut@vitalize.nl en ontvang binnen maximaal 3 werkdagen antwoord.

Plan vandaag nog je GRATIS adviesgesprek in:

4 Replies to “Advies

  1. Mevr.Möhlmann, ik ben u bijzonder dankbaar voor uw deskundige adviezen die u mij hebt gegeven. Ruim 40 jaar heb ik ******** / ********* gehad. Meerdere dokters en chirurgen heb ik bezocht, en nooit heeft iemand mij kunnen helpen. Na 10 minuten telefoongesprek hebt u de juiste ****** gesteld, en voor het eerst in mijn leven heb ik nu meestal normale ********* dankzij u advies. Echt geweldig! Ik zal zoveel mogelijk mensen met problemen naar u doorsturen voor uw geweldige deskundigheid! Echt super! Nogmaals vriendelijk bedankt!

  2. Mevrouw Colette Mohlman heeft mij uitstekend van advies voorzien. Het was mij niet duidelijk of de hoeveelheid supplementen die ik nam, verstandig was. Ook wist ik niet of supplementen elkaar versterkten of verzwakten. Wat ik bijzonder waardeerde, is dat zij eerder tot matigheid opriep dan dat ik er nog bijvoorbeeld een multi bij zou nemen. Goede uitleg, to the point, over wat ik met het innemen van specifieke supplementen kan bewerkstelligen. Ik heb notities gemaakt en heb de ervaring dat ik meer gefundeerd met de supplementen omga nu. Dat geeft een erg prettig en rustig gevoel. Heel hartelijk dank!

  3. Colette Möhlmann heeft mij opnieuw van uitstekend advies voorzien. Ik had *****-******* van de huisarts en was enigszins ongerust. Colette heeft me telefonisch het een en ander uitgelegd, nl. hoe ik de ******** mag interpreteren en me daarnaast gerustgesteld. Verder ontving ik fantastische voedingstips over hoe ik wat aanpassingen kan doen. Ik heb gewoon zin om eraan te beginnen zonder dat ik me ‘op dieet’ voel. Verder hebben we de vitamines die ik neem nog doorgenomen. Daar bleek ik ook wat andere accenten te kunnen leggen. En erg blij ben ik ermee dat ik daarna de adviezen per mail toegestuurd kreeg. Kortom: bijzonder bruikbaar advies van Colette. Opnieuw hartelijk dank! Donna

  4. Vanochtend mevr Mohlmann gesproken. Graag wilde ik weten of ik de juiste supplementen bestelde voor mijn gezin en mij.
    Ik waardeer het zeer dat ze zo op maat advies heeft gegeven(mijn oudste dochter sport bijv veel). En ook geeft het me een goed gevoel dat ik niet een hele lijst met voedingssupplementen kreeg geadviseerd. Maar een paar veranderingen (sommige (tijdelijk) weglaten en anderen toevoegen).

    Met vr Gr
    Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *