Advies

Colette MöhlmannWens je kosteloos advies van therapeut Colette Möhlmann of onze diëtiste Carlijn Bijlefeld? Een telefonisch adviesgesprek duurt ongeveer +/- 15 minuten. Plan direct hieronder een adviesgesprek in!

Stappenplan – Inplannen van een adviesgesprek:

1. Maak een keuze uit therapeutisch of voedingsadvies.
2. Kies hieronder in de kalender een geschikte datum + tijdslot.
Carlijn Bijlefeld3. Vul je naam en e-mailadres in en klik op verzenden. Je ontvangt per e-mail een bevestiging.
3. Op dit gereserveerde tijdstip word je gebeld door de geselecteerde therapeut.

Na het bevestigen van het adviesgesprek duurt het een aantal seconden voordat hij is ingepland. Je ontvangt automatisch een bevestiging van het adviesgesprek in je mailbox.

Liever per e-mail advies?
Dit kan ook, mail naar therapeut@vitstore.com en ontvang binnen maximaal 3 werkdagen antwoord.

Plan vandaag nog je GRATIS adviesgesprek in:

One Reply to “Advies”

  1. Mevr.Möhlmann, ik ben u bijzonder dankbaar voor uw deskundige adviezen die u mij hebt gegeven. Ruim 40 jaar heb ik ******** / ********* gehad. Meerdere dokters en chirurgen heb ik bezocht, en nooit heeft iemand mij kunnen helpen. Na 10 minuten telefoongesprek hebt u de juiste ****** gesteld, en voor het eerst in mijn leven heb ik nu meestal normale ********* dankzij u advies. Echt geweldig! Ik zal zoveel mogelijk mensen met problemen naar u doorsturen voor uw geweldige deskundigheid! Echt super! Nogmaals vriendelijk bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *