Advies over supplementen

Wens je kosteloos advies van onze therapeut Colette Möhlmann? Een telefonisch adviesgesprek duurt ongeveer +/- 15 minuten. Plan direct hieronder een adviesgesprek in!

Stappenplan – Inplannen van een adviesgesprek:

1. Kies hieronder in de kalender een geschikte datum + tijdslot (alleen op dinsdagen). Beschikbaar op dinsdag tussen 9.30 en 16.00 uur.
2. Vul je naam en e-mailadres in en klik op verzenden. Je ontvangt per e-mail een bevestiging.
3. Op dit gereserveerde tijdstip word je gebeld door onze therapeut.

Na het bevestigen van het adviesgesprek duurt het een aantal seconden voordat hij is ingepland. Je ontvangt automatisch een bevestiging van het adviesgesprek in je mailbox.

Eén reactie op “Advies over supplementen”

  1. Mevr.Möhlmann, ik ben u bijzonder dankbaar voor uw deskundige adviezen die u mij hebt gegeven. Ruim 40 jaar heb ik darmproblemen/ dunne ontlasting gehad. Meerdere dokters en chirurgen heb ik bezocht, en nooit heeft iemand mij kunnen helpen. Na 10 minuten telefoongesprek hebt u de juiste diagnose gesteld, en voor het eerst in mijn leven heb ik nu meestal normale ontlasting dankzij Curcuma C3 en Silymarin die u me hebt geadviseerd. Echt geweldig! Ik zal zoveel mogelijk mensen met problemen naar u doorsturen voor uw geweldige deskundigheid! Echt super! Nogmaals vriendelijk bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen

Wil je meer informatie over voedingssupplementen ontvangen schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van voedinggssupplementen.